Kate Moss en Pete Doherty willen trouwen

Topmodel Kate Moss en rocker Pete Doherty hebben trouwplannen. Dat berichten Britse kranten. Meerdere bladen publiceerden foto's van het het beroemde paar tijdens een nachtje stappen in een Londense club.

Belga

Op de foto's draagt de 32-jarige Moss een diamanten ring. Volgens de kranten gaat het om een verlovingsring die ze van Doherty (27) cadeau kreeg. Het blad Sun gaat nog een stapje verder en schrijft dat het koppel mogelijk nog deze week op Ibiza in het huwelijksbootje zou treden.

Tien dagen geleden waren de twee ook al twee gespot op een festival in de Britse stad Bedford. Ze gedroegen zich toen volgens getuigen als een dolverliefd paar en weken niet van elkanders zijde.

Moss en Doherty gingen in september 2005 uit elkaar nadat er in de media beelden verschenen van een coke snuivende Kate Moss. Het topmodel trok daarop richting Verenigde Staten om er een ontwenningskuur te volgen en pikte daarna de draad van haar carrière weer op. Ook Doherty heeft naar verluidt intussen professionele hulp gezocht voor zijn drugsverslaving.