Politie zoekt getuigen schietpartij Deurne

De federale recherche en het parket van Antwerpen zijn op zoek naar getuigen van de schietpartij in Deurne, waarbij de 38-jarige Ann Bourgoin vrijdag om het leven kwam.

Belga

Het slachtoffer was vrijdagmorgen met de fiets op weg naar de Katoennatie in de Antwerpse haven, waar ze werkte. Ze fietste via de Ter Heydelaan, de Te Couwelaarlei en de Ten Eekhovelei. Ter hoogte van de De Gryspeerstraat reed ze de parking op naar het fietspad dat parallel met de Antwerpse ring loopt.

Voorbijgangers troffen haar levenloze lichaam even later aan in de grasberm naast het fietspad tussen de Ten Eekhovelei en de afrit Deurne op de Antwerpse ring.

Het parket stuurde het gerechtelijk labo en de wetsdokter ter plaatse. De eerste vaststellingen wezen in de richting van een natuurlijk overlijden. Pas uit de autopsie drie dagen later bleek dat het slachtoffer werd doodgeschoten.

De speurders staan voor een raadsel en zijn op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer droeg die ochtend een opvallend rode jas die de aandacht kan getrokken hebben. Misschien stond de dader het slachtoffer langs de weg op te wachten of heeft hij andere mensen lastiggevallen op het fietspad.

Wie getuige was van de feiten of meer weet over de zaak kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800/91.119 of met een politiepost naar keuze.

Tips zijn ook welkom via