Onderzoek naar bizarre moord buurt Sportpaleis

Vrijdag is een 38-jarige vrouw, die naar haar werk fietste, om het leven gekomen. Pas tijdens de autopsie drie dagen later kwam aan het licht dat ze was doodgeschoten. De moord is gepleegd op klaarlichte dag in de buurt van het Sportpaleis in Deurne.

Dat meldt "Het Nieuws" van VTM woensdagavond.

Het slachtoffer, moeder van twee kinderen, was rond 08.00 uur met de fiets op weg naar haar werk. Ze volgde een fietspad naast de Antwerpse Ring. Vlakbij het Sportpaleis in Deurne werd ze in de rug geschoten.

De hulpdiensten merkten de schotwonde niet op. Drie dagen later werd tijdens een autopsie een kogel van het kaliber 22 in haar borst aangetroffen.

Onderzoek gestart

Het parket startte een onderzoek en vatte een onderzoeksrechter. Maandag hebben de speurders al een huiszoeking bij de vrouw thuis uitgevoerd, maar dat leverde niets op.

Concrete sporen over de dader zouden er volgens VTM nog niet zijn. Het parket lanceert daarom morgen/donderdag een oproep tot getuigen.

Nog volgens VTM zou er mogelijk een verband bestaan met een incident van begin dit jaar. Op 27 januari werd een wandelaar in de arm geschoten door een fietser. Ook dat dossier werd nooit opgehelderd. Mogelijk gaat het om dezelfde dader.

Nu in het nieuws