Architecten gevonden

Print
82 architecten of architectenbureaus reageerden op een oproep van het Antwerpse gemeentelijk vastgoedbedrijf AG Vespa om zich kandidaat te stellen voor architectuuropdrachten binnen het grond- en pandenbeleid in de stad Antwerpen.
Een jury zal de inschrijvingen deze maand op hun kwaliteit beoordelen. Nadien volgt nog een nazicht van het uitvoeringsdossier en een gesprek met de geselecteerde kandidaten. Dit moet uiteindelijk leiden tot de selectie van 10 architecten ( bureaus) waarmee AG Vespa de komende twee jaar zal werken. Deze architecten geven een nieuw leven aan de krotten die door AG Vespa worden aangekocht en na renovatie weer worden verkocht.

Projectgrond en eengezinswoning te koop

Het Antwerpse vastgoedbedrijf AG Vespa verkoopt projectgrond in Hoboken. Het perceel is landelijk gelegen en bevindt zich aan de nieuw aangelegde straat Kolonel Harrystraat. De grond is bedoeld voor het bouwen van een appartementsgebouw. De grond wordt verkocht via bieding onder gesloten omslag.

Het minimumbod bedraagt 525.000 euro. De biedingen worden afgesloten op 11 oktober om 14 uur.

AG Vespa biedt ook een eengezinswoning in Merksem aan.

De woning ligt midden in de Merksemse wijk Het Dokske op de hoek van de Karel Van Dammestraat en de Borrewaterstraat.

De woning wordt verkocht via bieding onder gesloten omslag. Het minimumbod bedraagt 170.000 euro. De biedingen worden afgesloten op 20 september om 14 uur.

Meer info: website AGVESPA

.

Nu in het nieuws