Koningin Paola verlaat ziekenhuis

Print
Koningin Paola heeft vandaag om 13 uur het Sint-Janziekenhuis in Brussel verlaten. De koningin kwam vorige week tijdens haar vakantie op Sicilië ten val, brak daarbij haar rechterschouder en -pols en verbleef vier dagen in het ziekenhuis.
Koningin Paola vloog na het ongeluk samen met koning Albert terug naar ons land. Voor de polsbreuk bleek een kleine heelkundige ingreep noodzakelijk. Paola onderging de operatie zaterdag in het Brusselse Sint-Janziekenhuis. De ingreep verliep goed.
De koningin verliet het ziekenhuis dinsdag met een wagen langs de spoedafdeling in de Asstraat. In de auto zat ook koning Albert.
Een zichtbaar vermoeide Paola zwaaide bij het verlaten van het ziekenhuis naar de massaal aanwezige pers. Buiten enkele personeelsleden van het Sint-Janziekenhuis die op de hoogte waren en enkele toevallige voorbijgangers, was er geen publiek aanwezig.
De vorst en de vorstin zullen normaal binnen een paar dagen hun vakantie voortzetten. Koningin Paola zal wel nog enkele weken moeten rusten.
MEEST RECENT