Madonna en Ritchie redden huwelijk

Madonna en manlief Guy Ritchie hebben de scheurtjes in hun huwelijk gedicht en zouden zelfs overwegen een kindje te adopteren. Dat vertelt Guys vader aan het Amerikaanse weekblad In Touch.

GPD

Deze John Ritchie zorgde eerder al voor de nodige ophef door de media te laten weten dat het sterrenpaar kampte met huwelijksproblemen. Maar na een roerige tijd is nu alles weer koek en ei tussen de Hung Up-zangeres en haar filmregisseur.

"Het zit weer goed met hun huwelijk," zegt de loslippige Ritchie senior. "Ik weet dat Madonna op het moment op dit moment veel weg is en ze Guy alleen laat, maar dat vormt geen probleem. Hij weet dat dit nu eenmaal gebeurt en maakt zich totaal geen zorgen. Guy vindt het niet erg dat ze werkt."

Over de geruchten dat Madonna en Guy denken aan gezinsuitbreiding, zegt John: "Ik houd van mijn kleinkinderen en niets zou me gelukkiger maken dan wanneer ze inderdaad adopteren. Het zou fantastisch zijn om er nog eentje bij te hebben. En ik weet ook zeker dat zowel Rocco als Lourdes heel enthousiast zou zijn. Zij zijn heel hecht en nog een broertje of zusje zouden ze super vinden." 191305 jul 06

Nu in het nieuws