Ontslag Frank Vandenbroucke is nakend bij Unibet.com

Print
Nog tot en met 15 juli krijgt Frank Vandenbroucke de tijd om contact op te nemen met de ploegleiding van Unibet.com, zijn huidig team. Zoniet krijgt VDB een aangetekend schrijven met daarbij zijn ontslagbrief. De maat lijkt nu definitief vol voor manager Koen Terryn van Unibet.com.
"Ik denk dat we voldoende begrip en geduld hebben gehad met Frank Vandenbroucke. Sinds zijn opname in het ziekenhuis, daags voor het Belgisch kampioenschap van eind juni, hebben wij niets meer van hem gehoord. Dit kan toch niet?. Voor ons moet hij nu zelfs geen enkele koers meer rijden. VDB lijkt van de aardbol verdwenen. Naar ik vernam zit hij momenteel in Italië maar niemand kan hem bereiken. Hilaire Van Der Schueren niet, zijn manager Paul De Geyter van SEM niet en ook ik krijg hem niet aan de lijn," aldus Terryn.
"Ik zou graag nog een laatste gesprek met de man gehad hebben om een regeling uit te werken die een einde maakt aan onze samenwerking maar dit is in deze omstandigheden dus onmogelijk. Vandaar mijn beslissing om hem tot 15 juli respijt te geven. Horen wij tot die periode niets van hem dan gaat zijn ontslagbrief de deur uit. Wij verwittigden hem doorheen het seizoen enkele keren. Blijkbaar was dat niet voldoende. Voor mij is het over en out," steltTerryn.

.

Nu in het nieuws