Paris Hilton zweert seks af

Print
Paris Hilton is maagd. Nou ja, voor het moment dan.
De hotelerfgename en ster van realityserie The Simple Life heeft zichzelf een jaar lang seksuele onthouding opgelegd. Deze onthouding moet de blonde jetsetter helpen 'zichzelf te herontdekken,' zo liet ze weten in de Amerikaanse talkshow Regis and Kelly.
"Ik doe dit alleen omdat ik het zelf wil," vertelde Paris. "En ik voel dat het me als persoon sterker maakt. Iedere keer als ik een vriendje heb, word ik namelijk zó romantisch dat ik al mijn energie in die jongen steek en ik dus helemaal geen aandacht voor mezelf meer over heb."
Paris, die zich na een mislukte acteercarrière nu op de muziekbizz stort en net haar eerste single Stars Are Blind heeft uitgebracht, wisselde in het verleden net zo snel van mannen als van designer-muiltjes. Zo had ze relaties met Rick Solomon - ze nam met hem een sekstape op, die vervolgens uitlekte en onder de naam 1 Night in Paris werd uitgebracht - erfgenamen Stavros Niarchos en Paris Latsis en Backstreet Boy Nick Carter. Onlangs werd Paris nog in een innige pose gesignaleerd met het mannelijke model dat figureert in de videoclip bij haar lied Stars Are Blind.

.

Nu in het nieuws