Armand Van Helden en Fun Lovin' Criminals op Lokerse Feesten

Print
Armand Van Helden en Fun Lovin' Criminals zijn enkele van de nieuwe namen voor de Lokerse Feesten. Het programma van het stadsfestival is nu compleet, met ook veel Belgische toppers op de affiche.
Armand Van Helden is bekend van dansvloervullers als "You don't Know Me", "My My My" en zijn remix van Tori Amos' "Professional Widow". De Fun Lovin' Criminals zijn net als Van Helden uit New York afkomstig en stonden in 2003 al op de Lokerse Feesten. Dit jaar mogen ze het nog eens overdoen, met prijsbeesten als "Scooby Snacks", "Korean Bodega" en "Loco". Ook op het podium in Lokeren: The Presidents of the USA, terug bijeen na een split eind jaren '90.

De organisatoren hebben ook veel toppers uit eigen land kunnen strikken: Arsenal, Zornik, Praga Khan en Think Of One, maar ook beloftevolle jonge wolven als Absynthe Minded ("My Heroics Part One") en A Brand ("Hammerhead").

De Lokerse Feesten vinden plaats van 4 tot 13 augustus aan de Grote Kaai in Lokeren. Andere namen voor het stadsfestival die al bekend waren, zijn onder meer Jamiroquai, The Waterboys, Therapy?, Texas, Madness, Heather Nova, Paul Weller, Stereo MC's, An Pierlé & White Velvet, en Ozark Henry.

Meer info op www.lokersefeesten.be.

.

Nu in het nieuws