Rolling Stones treden maar één keer op in Nederland

Print
De Rolling Stones geven slechts één concert in Nederland. Mick Jagger en de zijnen staan op 31 juli in de Amsterdam ArenA. Het tweede concert is definitief afgelast, zo liet concertorganisator Mojo woensdag weten.
Een val uit een palmboom van gitarist Keith Richards stuurde de Europese tournee van de Stones volledig in het honderd. Het eerste optreden in Nederland werd verplaatst van 30 naar 31 juli. Ook voor het tweede concert van 1 augustus moest een nieuwe datum worden gezocht, maar het lukte niet Nederland nogmaals op te nemen in het tourschema van de Stones.

Wie kaarten heeft gekocht voor de show van 1 augustus, kan die vanaf donderdag inleveren bij de voorverkoopadressen. Een enkeling kan het kaartje omruilen voor de show een dag eerder, waarvoor nog een paar toegangsbewijzen beschikbaar zijn. In België gaven de Rolling Stones in principe op 1 juni een optreden in het Brusselse Koning Boudewijn-stadion. Dat concert is verschoven naar de zomer van 2007.

Na de perikelen van Keith Richards is collega-gitarist Ron Wood intussen opgenomen in een afkickkliniek voor alcoholverslaving. Volgens het management van de Stones heeft dat geen invloed op de Bigger Bang European Tour.

.

Nu in het nieuws