Nieuwe frisdrank belemmert verkeer

Print
Een promo-actie voor de nieuwste frisdrank van Coca-Cola zorgde maandag in Stabroek en Borsbeek voor verkeers- en andere problemen.
Voor de lancering van de nieuwe Coke Light Lime deelt Coca-Cola Belgium deze week in heel Vlaanderen blikjes uit. De week wordt afgesloten met een wedstrijd waaraan een reis voor vier naar de Malediven vasthangt. Die wordt vrijdag verloot op Donna.

Maandag rond 16.30u zorgde de bedeling van de nieuwe frisdrank voor een opstopping vanaf het kruispunt Autolei-Herentalsebaan in Borsbeek. De politie vroeg de bedeling stop te zetten. Om 13.15u was de politie al tussengekomen in Stabroek, waar de plaatselijke horeca klaagde over oneerlijke concurrentie. De bedelers werkten op het kruispunt van de Grote Molenweg en de Dorpsstraat. Blijkbaar mochten ze daarmee doorgaan, maar om 17.30u zorgde de frisdrank ook in Stabroek voor een file en een gevaarlijke situatie verderop op de uitrit van de A12. Dus ook hier moest worden gestopt. Coca-Cola Belgium kan allerminst lachen met de wending die de stunt heeft genomen. ”We vinden deze samenloop van omstandigheden ongelooflijk spijtig”, aldus woordvoerder Fréderic De Ridder.

.

Nu in het nieuws