Geen concert Rolling Stones in Brussel dit jaar

Het aanvankelijk voor 1 juni in Brussel voorziene concert van de Rolling Stones is naar de zomer van 2007 uitgesteld. Dat hebben Teleticket Service en Goformusic aan de houders van tickets voor dat optreden laten weten.

Belga

De Stones zouden op 27 mei een tournee door Europa beginnen, met een halte op 1 juni in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Maar door een door media gerapporteerde val van gitarist Keith Richards uit een palmboom en de medische gevolgen daarvan werd de start van die concertreis uitgesteld naar 11 juli, met als locatie Milaan.

De datum van het Brussels concert bleef onduidelijk, tot de ticketverkoopdiensten vrijdag lieten weten dat het evenement naar de zomer van volgend jaar is verschoven.

Teleticket Service en Goformusic beklemtonen dat de tickets geldig blijven. Wie toch wil annuleren, moet zijn kaart voor 30 september 2006 opsturen naar TeleTicket Service, samen met een document dat te downloaden is van www/goformusic.rollingstones.pdf Eerder had de organisator van de Nederlandse concerten al laten weten dat één van de optredens in Amsterdam eveneens naar volgend jaar verhuist.

De Belgische organisatoren waren vrijdagavond niet bereikbaar voor commentaar of bevestiging.