Laura Lynn opgenomen in het ziekenhuis

Gisterenavond is geheel onverwacht de 29 jarige schlagerkoningin Laura Lynn opgenomen in het ziekenhuis.

hcardyn

Dat bericht showbizzsite.be. "Om 22 hr had ik met Laura Lynn afgesproken in Gent op de parking om samen naar het optreden in Begijnendijk te vertrekken. Bij aankomst kwam Laura Lynn mij hartelijk begroeten maar enkele ogenblikken later is de zangeres flauw gevallen", aldus manager Patrick.

"Samen met haar vriend en haar mama hebben we Sabrina (de echte naam van de zangeres) naar het ziekenhuis van Gent gebracht. Daar werd ze opgenomen en verzorgd op de spoedafdeling. Echt resultaten zijn er nog niet bekend maar Laura Lynn had het gisterenavond voortdurend over hartritmestoornissen. Een onregelmatige hartslag dus. De artsen hebben Laura Lynn de voorbije nacht in het UZ Gent gehouden ter observatie. Vandaag - vrijdag - zal Laura Lynn heel wat testen ondergaan om uit te zoeken wat de oorzaak is van haar onregelmatig hartritme" aldus Patrick Vandewattyne de manager van Laura Lynn.

Het bezoek van Laura Lynn aan de ’Wereld van K3’ dat vandaag op het programma staat werd spijtig genoeg afgelast en verplaatst naar een latere datum. Of de optredens die dit weekend voorzien zijn ook geannuleerd zullen worden is nog niet duidelijk.