Zoek een nieuwe naam voor de Ypsilon-familie

Brigitte Dillen en Ivo Driessens uit Merksem verwachten hun vijftiende baby. Het staat vast dat de naam van de kleine op een ypsilon zal eindigen, net zoals bij hun veertien andere kinderen.

hcardyn

Als u een goede naam weet mag u het ons altijd laten weten. Het mag wel niet zijn:

Wendy (20), Cindy (18), Jimmy (17), Brendy (16), Sonny (15), Sandy (14), Purdy (13), Chardy (9), Yorry (8), Yony (6), Britney (5), Yenty (3), Ruaby (2) en Xanty (1).

Twintig jaar geleden, na de geboorte van hun eerste dochter, besloot het koppel de natuur haar gang te laten gaan. Sindsdien is Brigitte bijna onafgebroken zwanger geweest of gaf ze borstvoeding.

"Mijn vrouw heeft altijd gezegd dat ze ten laatste op haar veertigste wil stoppen met kinderen krijgen. Dat is nog drie jaar. Tijd om haar droom, een tweeling baren, te realiseren", gniffelt Ivo Driessens.

Wanneer Brigitte in januari bevalt van een vijftiende, zullen ze nog altijd niet het grootste gezin van ons land zijn. Serge Régnier uit het Waalse Marcinelle en zijn vrouw Christine (37) hebben er ook vijftien en hopen er nog minstens een stuk of drie te krijgen.

Een naam voor hun vijftiende spruit hebben Brigitte en Ivo nog niet. De ouders doen daarvoor een beroep op uw creativiteit. Als u een leuk idee heeft voor een nieuwe naam laat het ons dan weten. Wij sturen alle suggesties door naar Merksem.