Afficheoorlog in Hoogstraten

In het Hoogstraatse straatbeeld duiken sinds kort affiches op met de typische belettering van de Antilliaanse Feesten. De affiches lokken echter fuifbeesten naar de Kneutse Feesten en zetten heel wat mensen op het verkeerde been.

kdriessens

BR> De organisator van de Antilliaanse Feesten kan er in ieder geval niet om lachen. Hij kreeg al tientallen telefoontjes met vragen. De opvallende affiches hebben immers niets met de Antilliaanse Feesten te maken. ”Ik heb me bijzonder boos gemaakt”, meldt organisator Lode Verschueren. ”Eigenlijk gaat het hier over diefstal. Ik heb de verantwoordelijke van het evenementenbureau, Nick Martens, onder vier ogen duidelijk gemaakt dat dit niet kan. Acht jaar geleden hebben we het beeldmerk van de Antilliaanse Feesten geregistreerd. Deze keer wil ik er nog niet al te zwaar aan tillen, maar ik had er even goed mijn advocaat op kunnen loslaten.”

Nick Martens van het gelijknamige evenementenbureau verontschuldigt zich. ”Het gaat over een salsa-avond op de Kneutse Feesten. Ik heb er niet bij stilgestaan dat dit niet kon. Het zal niet meer gebeuren.”