Nicole kidman trouwt in het donker

Nicole Kidman, die naar verluidt haar verloofde Keith Urban 25 juni aanstaande in haar huis in Sydney het ja-woord zal geven, heeft er veel voor over om pottenkijkers buiten de deur te houden, zo meldt de Daily Telegraph of Australia.

GPD

Volgens de krant zullen de Moulin Rouge-actrice en haar countryzanger namelijk 's avonds in het donker in de echt worden verbonden. Met deze schimmige actie hoopt het tweetal het roddelfotografen onmogelijk te maken plaatjes van de huwelijksvoltrekking te schieten. Nic en Keith hebben volgens het dagblad bij een lokaal helikopterbedrijf advies ingewonnen hoe ze paparazzi, die plaatjes vanuit de lucht proberen te schieten, het beste buiten de deur kunnen houden. Duisternis wordt een belangrijk onderdeel van hun offensief tegen de fotografen. Een slimme zet, vindt Peter Gibson, hoofd van een Australische veiligheidsinstantie voor burgerluchtvaart: "De beschutting die de duisternis oplevert maakt het voor fotografen moeilijk, danwel onmogelijk, om vanuit de lucht te werken."

Verder zouden Nicole en haar verloofde voor de lieve som van 300,000 dollar alle helikopters in Sydney afgehuurd hebben om te voorkomen dat er op de heuglijke dag zelf toch overijverige flitsers de lucht ingaan. Omdat het paparazzigevaar ook gewoon vanaf de grond op kan duiken, heeft het sterrenkoppel besloten geen papieren invitaties of routebeschrijvingen naar genodigden te sturen. Hoe deze naar de huwelijksvoltrekking moeten afreizen is dan ook de vraag. Om het huwelijk zoveel mogelijk in eigen handen te kunnen houden, zal de actrive vlak na de echtverbintenis haar eigen filmmateriaal en foto's aan de pers overhandigen. Bang dat er onflateuze huwelijkskiekjes in de media gaan circuleren hoeft La Kidman dan ook niet te zijn.