Zes doden bij Amerikaans familiedrama

Print
Bij een bloedig familiedrama in het stadje Leola, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, zijn zes mensen vermoord, van grootmoeder tot kleinkind.
BR> Zo heeft de politie van het district Lancaster donderdag bekendgemaakt.

De in beddenlakens en dekens gewikkelde lijken zijn in de kelder van het huis gevonden. Er zijn een hamer, bloedsporen, haren en beendersplinters gevonden. Hoe de slachtoffers om het leven zijn gekomen, heeft de politie niet gezegd. Wel dat één van hen een flinke hoofdwond had.
De dodelijke slachtoffers zijn de 64-jarige Emily Wise in wier huis de tragedie zich heeft afgespeeld, twee van haar dochters, twee van haar kleinkinderen en een zeventienjarig ander familielid. Het jongste slachtoffer was vijf jaar, anderen waren 19 en 45 jaar, en één vrouw was in de dertig.
De politie ontdekte de lijken nadat een vriend van de eigenaar van het huis haar had gebeld. De eigenaar, die in New York was, had de vriend gevraagd poolshoogte te nemen omdat hij al sinds vrijdag niets meer van zijn gezin had vernomen.
De politie heeft een kleinzoon, de 21-jarige Jesse Dee Wise, als vermoedelijke dader gearresteerd. Het drama zou zich al vorig weekeinde hebben afgespeeld.

.

Nu in het nieuws