Telenet Digital TV haalt kaap van 1 miljoen "op aanvraag" transacties

Print
Sinds de lancering van Telenet Digital TV op 3 september 2005 hebben kijkers al een miljoen keer een film of televisieprogramma besteld uit de tv-theek. Een derde van die "op aanvraag" transacties was betalend, zo heeft Telenet vrijdag bekendgemaakt.
Met Telenet Digital TV kunnen kijkers films bestellen of televisieprogramma's (her)bekijken. Het Journaal (VRT) en Het Nieuws (VTM) werden het meest bekeken. In het totaalcijfer van de één miljoen transacties, een kaap die deze week werd overschreden, zijn de gratis opvragingen (2/3) en de betalende opvragingen (1/3) samengeteld.
"Uit steekproeven zien we dat tussen negen en elf procent van onze iDTV klanten op een gewone dag een film of televisieprogramma à la carte bestellen en dat gezinnen drie tot vier keer per maand gebruik maken van onze tv-theek", aldus Philippe Lemmens, executive vice-president Residential Market Division van Telenet. "Klanten gebruiken ons product dus interactief en kiezen duidelijk voor televisie op maat, ze kijken wanneer ze willen naar wat ze willen."
Nu in het nieuws