Solskjaer 2 jaar langer bij Man U

Print
Ole Gunnar Solskjaer (33), de Noorse aanvaller van Manchester United, heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Dat meldde de Engelse topclub vrijdag. Daarna zal hij in de technische staf van de club worden opgenomen. Volgens de pers zou de Noor de komende twee seizoenen per aantal gespeelde matchen worden betaald.
Momenteel is Solskjaer tot eind april out door een kaakblessure. Hij maakte in december zijn comeback na meer dan twee jaar blessureleed. In september 2003 blesseerde hij zich aan de kruisbanden van de rechterknie tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Panathinaikos. Op het einde van het seizoen 2003-2004 maakte hij een korte terugkeer, maar tijdens de bekerwedstrijd tegen Millwall blesseerde hij zich opnieuw. Op 28 december 2005 verscheen hij opnieuw in de A-ploeg tijdens de competitiewedstrijd op Birmingham. Nadien speelde hij nog twee keer in de beker.

Solskjaer is nog steeds populair in Manchester door zijn 'winning goal' tegen Bayern München in de finale van de Champions League in '99 (2-1).
Nu in het nieuws