Komrij & Kamagurka exposeren stront

Print
In het Antwerpse antiquariaat 'De Slegte' kunt u naar een unieke dubbelexpo: boeken van Gerrit Komrij en cartoons van Kamagurka. De Nederlandse schrijver en de Gentse kunstenaar kiezen hetzelfde thema: stront.
BR>
Op verzoek van Komrij heeft Kamagurka een exquise selectie gemaakt van originele tekeningen over fijne thema's als kak en scheten laten. Getoond in combinatie met kostbare zeldzame zestiende-eeuwse tot pas verschenen scatalogische boeken uit de legendarische collectie van Gerrit Komrij vormt dit een verrassende en soms erg grappige tentoonstelling.
De expo is een gevolg van de publicatie van het jongste Komrij-boek, Kakafonie, de encyclopedie van de stront, waarin de schrijver het thema uitputtend behandelt. De Slegte presenteert een bibliofiele editie van dat boek. Enkel te koop bij De Slegte, maar Gazet van Antwerpen mag twee exclusieve en gesigneerde exemplaren van deze toiletpapier-editie weggeven. Winnaars worden getrokken uit de mails aan antwerpen.wapper@deslegte.com met het correcte antwoord op de vraag Hoeveel originele Kamagurka-cartoons liggen op de tentoonstelling?. De wedstrijd sluit af op 22 april. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Scatalogie in boek en prent, tot 22 april, ma-za 09.30-18u, Antiquariaat De Slegte, Wapper 5, Antwerpen, www.deslegte.com
MEEST RECENT