Britse pers speculeert over huwelijk prins William

Print
Nauwelijks een jaar na het huwelijk van de Britse kroonprins Charles en Camilla dromen de Britten al over een nieuw koninklijk huwelijk.
In de Britse pers blijven hardnekkige geruchten de ronde doen over een huwelijk tussen prins William en zijn vriendin Kate Middleton. Volgens de kranten zal het stel nog dit jaar de verloving bekendmaken.

De Britten dragen Kate Middleton intussen al in hun hart. Uit een rondvraag van het Britse blad Hello blijkt dat 63 pct van de meer dan 3.000 ondervraagden denkt dat William met zijn Kate in het huwelijksbootje zal stappen. Toch vinden de meeste ondervraagden dat een huwelijk best nog wat kan wachten, "maar een verloving zou fantastisch zijn".
Ook in de koninklijke familie zelf is de 24-jarige Kate graag gezien. "Er is werkelijk niemand bij de Windsors die haar niet graag mag", aldus een insider. Sinds het meisje in juni vorig jaar aan de Britse koningin werd voorgesteld was ze al verschillende malen te gast op Balmoral, het Schotse zomerverblijf van koningin Elizabeth II. Ook in de Londense woning van prins Charles is Kate vaak te gast.

Prins William, die momenteel een militaire opleiding volgt en dus weinig tijd kan doorbrengen met Kate, heeft de geruchten over een nakende verloving intussen al charmant weggelachen. "Ik ben nog jong en heb nog tijd genoeg voor die dingen", aldus de prins.
MEEST RECENT