Bild zoekt 4.000 hostessen om VIP's te ontvangen op WK

Print
Het populaire Duitse dagblad Bild heeft dinsdag een campagne gelanceerd om 4.000 hostessen te vinden die de VIP's moeten ontvangen tijdens het komende WK voetbal in Duitsland.
Kandidates die voor deze 'droomjob' in aanmerking willen komen, moeten meerderjarig zijn. Tot 20 april hebben ze de tijd om een aanvraagformulier in te vullen. Daarin wordt onder andere gepeild naar hun gewicht, kleur van de ogen en haar, en talenkennis. Er moeten ook minstens twee foto's bij het aanvraagformulier worden gevoegd, aldus nog Bild.
De taak van de meisjes zal erin bestaan om VIP's te ontvangen in de loges van de verschillende stadions waarin tijdens het WK zal worden gespeeld. Ze zullen hun gasten naar hun plaats moeten leiden en op al hun vragen of wensen moeten ingaan, zo luidt het. Volgens Bild zullen de hostessen een vergoeding van 120 euro per dag ontvangen. Daarvoor zullen ze dagelijks 6 tot 10 uur in de weer zijn. Voor vervoer en logies moeten ze zelf instaan. De meisjes krijgen wel twee uniformen.
Bild, dat bekendstaat om de vaak schaars geklede dames die in de krant worden getoond, voegde eraan toe dat alle kandidates ermee akkoord moeten gaan dat de foto's die ze insturen, ook gepubliceerd mogen worden.
MEEST RECENT