The Tragically Hip op 25ste editie Cactus

Print
De organisatoren van het Cactusfestival in Brugge konden The Tragically Hip strikken voor de 25ste editie van het muziekgebeuren. De Canadese rockband staat op zaterdag 8 juli op het podium in het Brugse Minnewaterpark.
De feesteditie van Cactus vindt plaats van vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli. Cactus is een festival op mensenmaat dat bewust voor één podium kiest, waardoor het publiek het volledige programma kan meemaken. De derde festivaldag is traditioneel gewijd aan wereldmuziek in de ruimste betekenis van het woord. Het hele weekend zijn er randevenementen en kinderanimatie.

The Tragically Hip zagen midden de jaren '80 het levenslicht en brachten ondertussen een tiental platen uit. Het kwartet uit het Canadese Kingston, Ontario kende midden de jaren '90 een hoogtepunt met "Fully, Completely" en stond toen ook op de festivalweide van Torhout en Werchter. De excentrieke voorman Gordon Downie en co beschikken over een ijzersterke livereputatie.
Tickets voor het Cactusfestival zijn te koop bij Fnac, Bilbo, Extrazone, Music Mania en nog enkele voorverkooppunten in Brugge. Ze kunnen besteld worden op het telefoonnummer 0900/00 600.
Nu in het nieuws