Beveren wil verder samenwerken met Guillou maar joint venture loopt af

De joint venture tussen SK Beveren en Jean-Marc Guillou loopt eind dit seizoen af. Er komt evenwel geen verlengstuk aan dit gegeven dat sinds 2001 liep. Jean-Marc Guillou trekt zich dus mogelijk terug uit de Waaslandse eersteklasser.

"Wij hebben gisteren een lange vergadering gehad. Daar werd door het bestuur van Beveren gesteld dat er geen verlengstuk komt aan de joint venture die we als club hadden met Jean-Marc Guillou. Maar we zullen trachten in de verdere toekomst nog met elkaar samen te werken. Althans dat is onze wens. Toch is de zaak niet definitief van de baan. Vanavond zitten we nogmaals rond de tafel. Dat er al sprake zou zijn van nieuwe investeerders? Ik heb dat bericht ook opgevangen. Het stond ergens in een krant maar strookt niet met de werkelijkheid", stelde PR-verantwoordelijke Dirk Dobbeleir van SK Beveren zaterdag.

Indien Guillou definitief verdwijnt uit het Freethielstadion, ziet het er voor de club niet zo goed uit. Niet enkel financieel maar ook op sportief vlak. Mochten er toch nieuwe investeerders op de proppen komen, zou dit een godsgeschenk zijn dat met beide handen zal worden aanvaard in de Beverense Klapperstraat 151.

Nu in het nieuws