Lokeren - Cercle Brugge: 2 - 1

Print
De bezoekers uit Brugge konden in een ontstellend zwakke eerste helft Lokeren gemakkelijk op afstand houden. Langs De Kelver kreeg Cercle zelfs de eerste doelkans, maar Lazic kwam alert tussen. Daarna was het meeste balbezit wel voor de thuisploeg maar doelgevaar leverde dat nauwelijks op.
Alleen op een vrijschop van Jukic, voor de eerste keer aan de aftrap, moest Vandendriessche op al zijn kunde beroep doen om averij te voorkomen.
Die liep Cercle dan toch op in het prille begin van de tweede helft toen Runar Kristinsson, wegens de afwezigheid van zijn landgenoot Vidarsson met de aanvoerdersband om de arm, een afgeweerde voorzet in het Brugse doel kon verlengen. Tien minuten later kon Lokeren die voorsprong verdubbelen langs Camara, die een mooie individuele actie afrondde.
Toch was de wedstrijd nog niet gedaan want balverlies op het Lokerse middenveld gaf Dekelver gelegenheid de aansluitingstreffer te scoren. Zo werd het meteen weer spannend en dat bleef het tot het einde. Zonder dat de stand nog wijzigde zodat een matig Lokeren toch beslag kon leggen op de drie punten.

.

Nu in het nieuws