Winkel in Oud-Turnhout tweede maal toegetakeld door agressieveling

Vrijdag werd de uitbater van de automatenwinkel Speedy Food in Oud-Turnhout aangevallen door een man die eerder al zijn winkel kort en klein sloeg.

Belga

De uitbater was de automaten aan het bijvullen in zijn winkel op de Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout toen hij rond 21.00 uur werd aangeklampt door een man die in maart 2005 heel de automatenwinkel kort en klein sloeg. De man wilde met de uitbater bespreken of de schadevergoeding die hij moet betalen niet verlaagd kon worden.

Al snel bleek dat de agressieveling niet echt voor praten open stond. Hij bedreigde de uitbater en probeerde hem wat klappen te verkopen. De uitbater kon nog net te voet wegvluchten, maar de automatenwinkel moest er weer aan geloven. Met een baseball-knuppel sloeg de man de ramen uit. Ook de auto van de uitbater moest er deze keer aan geloven.

Zelfs toen de politie arriveerde, bleef de man zeer agressief gedrag vertonen. Bij schermutselingen met de agenten, raakte er één lichtgewond. De man, die geen onbekende is voor de politie, bleef zich verzetten tot in het politiekantoor.

Nu in het nieuws