Natalia meets The Pointer Sisters zes keer in Sportpaleis

Met de slogan "Sisters Are Doing It For Themselves" zet het Antwerpse Sportpaleis vanaf 6 januari het nieuwe jaar swingend in met de concertreeks "Natalia Meets The Pointer Sisters", een dubbelconcert met vier bijzondere souldames.

Belga

Door de grote vraag naar tickets voegt producent PSE-Belgium alweer een extra show toe, dit keer op zondagavond 15 januari om 19 uur. Dat brengt het totale aantal shows op zes. Tijdens het concert zullen de vier souldames apart én samen eigen successen en hits van elkaar zingen. Daarnaast brengen ze hun gezamenlijke single "Sisters Are Doing It For Themselves", die werd opgenomen als aanloop naar de concertreeks in het Antwerpse Sportpaleis, ten gehore. Wie Natalia, het schuchtere meisje uit Idool 2004 dat uitgroeide tot een superster, stond in mei 2004 voor het eerst met The Pointer Sisters op het podium tijdens "My First Night", de speciale "Night of the Proms" voor het jongere publiek. Sinds die ontmoeting lijkt het tussen de Oevelse zangeres en haar Amerikaanse collega's te klikken.

Het succes van Natalia en de hernieuwde belangstelling voor The Pointer Sisters na hun optreden op "Night of the Proms 2002", "My First Night 2004" en enkele verrassingsoptredens op de "Night of the Proms" van vorig jaar, maakte dat er maar liefst 55.000 tickets de deur uitvlogen. Dat terwijl de show oorspronkelijk als een eenmalig concert bedoeld was. PSE-Belgium voegt daarom een zesde show toe op 15 januari om 19 uur.

De andere concerten gaan door op vrijdag 6, zaterdag 7, zondag 8, vrijdag 13, zaterdag 14 januari. De show op zondag 8 januari start om 16.30 uur, die op zondag 15 januari om 19 uur. De andere shows starten om 20.30 uur. De prijs van de toegangskaarten varieert tussen 17,50 en 32,50 euro. Tickets kunnen besteld worden via www.nataliameets.be, www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be of op het nummer 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45).

Nu in het nieuws