Amerikaanse zender voert vervolg op tv-show van Paris Hilton af

Het zit Paris Hilton de laatste tijd niet echt mee. Nadat ze eerder deze week haar verloving met de Griekse rederij-erfgenaam Paris Latsis verbrak, heeft Fox Television nu beslist om haar reality-show 'The Simple Life' af te voeren.

Belga

Volgens de krant USA Today heeft de televisiezender naar eigen zeggen "geen plaats" voor een voortzetting van de reeks, die in België op Kanaal 2 te zien is.

De Amerikaanse hotelerfgename wordt in de serie samen met Nicole Richie, de steenrijke dochter van popster Lionel Richie, met de harde realiteit van het "echte leven" geconfronteerd.

Maar Nicole en Paris hebben al enige tijd ruzie en daarom stelde de blonde Hilton voor om Nicole in de tweede reeks van de serie te vervangen door Kimberly, de dochter van popster Rod Stewart. Fox Television ging daarmee echter niet akkoord en besliste het idee van een tweede reeks definitief van tafel te vegen.

"Ik vind het heel leuk dat ik nu meer tijd heb om mij met mijn nieuwe filmprojecten, muziekcarrière en andere plannen bezig te houden", aldus de reactie van Paris op het nieuws.

Nu in het nieuws