Dronken vrouw rijdt in op drie mannen in Antwerpen

Print
Een vrouw die boven haar theewater was en tegelijk compleet over de rooie ging, maaide met haar auto maandag drie personen van het zebrapad en van de stoep. Dat gebeurde na een discussie in een café in de Lange Beeldekensstraat.
Na de ruzie snelde de vrouw uit het café naar haar VW Golf. Die stopte ze met gierende banden voor het café. Ze nam haar stuurklem en smeet die richting een caféraam. De scherven vlogen in het gezicht van een 36-jarige Kapellenaar. De man is tien dagen werkonbekwaam.
De woeste dame stapte in haar auto en begon rondjes te draaien voor het café. Daarbij reed ze ook tegen het café. Een man die buitenkwam, werd geschept en vloog over de auto. Dit 33-jarige slachtoffer uit Zwijndrecht werd zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Ten slotte werd tijdens een volgende wilde rit ook nog een 46-jarige man uit Antwerpen aangereden. Omstanders trokken de machteloze man weg en behoedden hem zo voor erger, want de bestuurster bleef rondjes draaien en dreigde de man te overrijden. De auto werd door een combi tegengehouden in de Kerkstraat.
De 33-jarige bestuurster werd ter beschikking gesteld wegens poging doodslag en zware slagen en verwondingen.

.

Nu in het nieuws