Clear2Pay neemt softwarehuis EFT over

Clear2Pay, technologieleverancier van geavanceerde betalingstoepassingen voor financiële instellingen en corporates, neemt EFT over, een in Brussel gevestigde onderneming die zich specialiseert in elektronische bank- en betalingstoepassingen. EFT stelt 60 mensen te werk die allen aan de slag kunnen bij Clear2Pay dat zijn personeelsaantal door de overname ziet aangroeien tot 240.

Belga

In een mededeling stelt Clear2Pay dat de producten van EFT in specifieke gebieden een belangrijke aanvulling betekenen op haar productenaanbod voor betalingsverwerking. De overname past in een strategie die er op gericht is een "sterk technologiebedrijf met echte experts in de bancaire en betalingsomgeving uit te bouwen voor financiële instellingen en corporates", aldus CEO Michel Akkermans.

Clear2Pay krijgt met deze acquisitie ook voet aan de grond in Centraal-Europa door de vestiging in Polen. Het bedrijf opereert momenteel al vanuit België, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Singapore en heeft klanten als ING, SEB Kort, VISA Europe, MasterCard, ANS, National, ABN Amro, Commonwealth Bank en Reserve Bank of Australia. Door de overname komen daar instellingen bij zoals Fortis Bank, ABN Amro, Banksys, Abbey National, Svenska Handelsbanken, Card Process.

Nu in het nieuws