Belle Epoquefeesten dompelen Wilrijk in kermissfeer

Print
Met een ballonnenoptocht voor kinderen gaan de 27ste Belle Epoquefeesten vanavond kleurrijk van start. Een weekend lang wordt de Neerlandwijk ondergedompeld in een bruisende kermissfeer.
Traditioneel laten ze op het Neerland bij het einde van de zomer de Belle Epoque herleven met een groot folkloristisch familiefeest. Aan de succesformule wordt weinig veranderd. Op de openingsavond zijn er de grote Neerlandquiz en de kaartprijskamp. Zaterdagvoormiddag is er een rommelmarkt en nemen jeugd- en volwassenenploegen deel aan het derde Street Soccertornooi, dat zondag verder gaat.
In de sportfeestzaal is er in de namiddag een variétéprogramma en ‘s avonds spelen twee live orkesten in het Neerlandhof. Zaterdag verbroederen ook de mooiste snorren van Vlaanderen, met extra aandacht voor de Snor van het Neerland. Zondag begint met een oldtimer-rally, gevolgd door een aperitiefconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Bavo. Er zijn ook doorlopend optredens en demonstraties, zang, dans en animatie voor kinderen. Het restaurant is zowel zaterdag als zondag open tussen 11.30u en 20u.
MEEST RECENT