Britse koningin bereidt vriendin van prins William voor

Print
Kate Middleton, de vriendin van de Britse prins William, heeft koningin Elizabeth II al enkele keren "in het geheim" ontmoet om de goedkeuring van de vorstin voor hun relatie te krijgen.
Dat berichtte de Londense krant Evening Standard maandag.
William and Kate, beiden 23 jaar en afgestudeerd aan de Saint Andrew's University in Scotland, kennen elkaar al verscheidene jaren.
Kate, dochter van een rijke zakenman, had "minstens twee privé-diners" met de koningin, waarvan een in het kasteel van Windsor. Volgens de krant voelde zij zich "voldoende op haar gemak" om haar ouders voor te stellen aan de koningin, eerder dan te wachten totdat William het zou doen.
De kunsthistorica zou ook mediatraining hebben gevolgd, zoals Camilla Parker Bowles voor zij trouwde met prins Charles eerder dit jaar. Dat wijst erop dat Kate "voorbereid werd om de familie te vervoegen".
"Dat ze de koningin al enkele keren heeft ontmoet en persoonlijk met haar gedineerd heeft, mag niet onderschat worden", vertelde een functionaris aan de Evening Standard.
"De koningin is geïnteresseerd in haar kleinzoon en erfgenaam en ze is enorm blij dat hij zo gelukkig is met Kate." Bronnen vertelden de krant dat ze "erg verliefd zijn", maar hun relatie tijd willen geven om te ontwikkelen.

.

Nu in het nieuws