Nieuw artikel

Print
Op de Verenigde Natieslaan in Gent, aan de Watersportbaan, is zondagmorgen rond 8.30 uur een motorrijder om het leven gekomen na een verkeersongeval. Dat zegt de lokale politie van Gent. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Zijn passagier is in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd.
Over de omstandigheden kon een zegsman weinig mededelen. Bij een ongeval op de Bredabaan in Merksem zijn zondagmorgen twee jongeren zwaargewond geraakt. Twee andere inzittenden van de wagen kwamen er vanaf met lichtere verwondingen. Dat bevestigt Sven Lommaert van de lokale politie van Antwerpen. Het ongeval gebeurde om 5.30 uur. Om een voorlopig onbekende reden reed de wagen tegen een paal. De 18-jarige chauffeur moest uit het wrak bevrijd worden en werd zwaargewond overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Een andere inzittende werd zwaargewond afgevoerd naar het Middelaresziekenhuis. De twee andere inzittenden raakten lichtgewond. Eén van hen werd overgebracht naar het Klinaziekenhuis in Brasschaat. Bij een zwaar ongeval op de Bredabaan in Gooreind (Wuustwezel) zijn zondagmorgen twee personen levensgevaarlijk gewond geraakt.
Het ongeval gebeurde om 4.11 uur. Om een voorlopig onbekende reden is het voertuig met twee inzittenden van de baan geraakt en tegen een boom gereden. Daarop brak de wagen in drie stukken. Eén inzittende werd uit het voertuig geslingerd. De andere zat gekneld in de wagen en moest door de hulpdiensten bevrijd worden. Meer gegevens ontbreken vooralsnog.

.

Nu in het nieuws