Slachtoffer Jackson beweert 5 keer te zijn aangerand

Print
Gavin Arvizo, het slachtoffer in de zaak tegen Michael Jackson, is vijf keer door de 'King of Pop' aangerand. Dat verklaart de jongen in een video uit juli 2003, die vrijdag aan de jury werd getoond.
Kort na de vertoning van de video verklaarde de verdediging geen tegenverklaringen te zullen voorleggen. Daarmee is de weg vrij voor de laatste zittingen, waarna de jury zich in beraad zal terugtrekken.

In de video verklaart de dan dertienjarige Gavin Arvizo in tranen dat Jackson op een bepaald moment "echt zat" was en hem ook alcohol te drinken gaf. Gavin bevond zich op dat moment in bed met de zanger, op zijn ranch in Neverland. Michael Jackson "zei tegen mij dat jongens moeten masturberen, omdat ze anders gek worden. Hij zei dat hij mij wilde laten zien hoe te masturberen, en ik zei 'nee'. Hij zei dat hij het voor mij zou doen", aldus het vermeende slachtoffer. "Hij heeft mijn intieme delen aangeraakt. Hij stak zijn hand in mijn slip en begon mij te masturberen", zo luidt het. "Ik heb hem gezegd dat ik niet wilde dat hij dat deed, maar hij ging door", aldus nog de jongen. Jackson zou daar pas "na lange tijd" mee zijn gestopt, zo luidt het nog.

.

Nu in het nieuws