Lleyton Hewitt niet bang voor ontmoeting met Kim Clijsters

Print
Lleyton Hewitt is niet bang voor een eventuele onmoeting met zijn ex-verloofde Kim Clijsters, dat heeft de Australische toptennisser vrijdag gezegd.
Zowel Hewitt als Clijsters zijn deze week actief op het toernooi van Indian Wells; de kans dat de twee elkaar tegen het lijf lopen is bijgevolg erg groot.
Clijsters en Hewitt hadden vijf jaar een relatie toen zij er in oktober telefonisch een punt achter zette. Hun voor februari geplande huwelijk ging niet door. Vier maanden later laten de twee zich een eerste keer openlijk uit over de stukgesprongen relatie. Clijsters zegt dat ze de juiste keuze maakte, Hewitt beweert dat hij er geen wrange gevoelens aan overhield.
De twee toppers hebben intussen allebei een nieuwe relatie: Clijsters vormt een koppel met gewezen mister Limburg Luc Opdelocht, Hewitt loopt in de kijker door zijn relatie met de Australische soapster Rebecca Cartwright. Hewitt vroeg de immens populaire actrice uit Home And Away al in januari ten huwelijk, na zijn verloren finale op de Australian Open.

.

Nu in het nieuws