KACB start nieuwe Rally Cup op

Print
De Koninklijke Automobielclub België (KACB) maakte donderdag bekend dat ze een nieuwe KACB Rally Cup opstart. De Rally Cup komt er ter vervanging van de Citroën C2 Challenge.
Eind vorig jaar maakte Citroën België bekend dat het na 19 jaar een einde maakt aan de promotieformule voor jongeren in de autosport. De nog maar pas in het leven geroepen Citroën C2 Challenge stierf zo een stille dood. De KACB besloot om niet bij de pakken te blijven zitten en zocht naar een oplossing voor de rijders die pas een investering hadden gedaan in de Citroën C2 Challenge.

"In het kader van het Belgisch Rally-kampioenschap 2005 organiseren we de 'KACB Rally Cup 2005', voorbehouden aan rijders die beschikken over een Citroën C2 Challenge", deelde de KACB mee. "De Rally Cup gaat van start tijdens de Ardenne Bleue Rally, het weekend van 26 en 27 februari 2005. Zes rally's van het BK staan op het programma, drie in Wallonië en drie in het Vlaamse landsgedeelte. Er zijn premies per weekend en een prijzenpot op het einde van het seizoen voorzien."

Kalender KACB Rally Cup 2005:
26-27 februari: Ardenne Bleue Rally - Francorchamps
30 april-1 mei: Rally van Wallonië - Jambes
24-25 juni: Belgium Ypres Westhoek Rally - Ieper
17-18 september: Omloop van Vlaanderen - Roeselare
8-9 oktober: Haspengouw Rally - Landen
5-6 november: Condroz Rally - Hoei

.

Nu in het nieuws