Naakte mannen zingen en dansen in Antwerpen en Gent

Print
De Amerikaanse voorstelling "Naked Boys Singing" komt naar de Vlaamse podia. Acht jongens in adamskostuum zingen en dansen in maart in de Stadsschouwburg en Antwerpen en in april in het Capitole in Gent. Dat maakte de Music Hall Group donderdag bekend.
De musical is aan zijn zesde jaar begonnen in New York en trok wereldwijd al zowat anderhalf miljoen toeschouwers. In het spektakel dat ongeveer 90 minuten duurt, zingen acht mooie jongens zestien nummers.

De meestal naakte acteurs maken grapjes over voor de hand liggende thema's zoals besnijdenis en masturbatie, maar behandelen ook ernstigere onderwerpen. De ballad "Kris, Look What You've Missed" (Kris, dit is wat je mist) gaat over een man die stierf aan aids en over al de dingen die hij niet zag.

Het doel van de voorstelling is "de pracht van de mannelijke naaktheid te vieren met komedie, zang en dans", aldus de webstek van de musical (www.nakedboyssinging.com).
"Naked Boys Singing" is in Antwerpen (Stadsschouwburg) van 11 tot 13 maart en in Gent (Capitole) van 15 tot 16 april. Tickets bestellen kan via 070/344.111 of via www.sherpa.be.

.

Nu in het nieuws