Finalisten Idool 2004 concerteren in Antwerps Sportpaleis

Print
Idool-winnaar Joeri Fransen en de overige Idool-finalisten willen op zondag 6 februari het Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam zetten met 'Idool 2004 in Concert'. Dat laat de organisatie PSE-Belgium dinsdag weten.
Naast winnaar Joeri zijn tweede laureaat Wouter De Clerck en Sandrine Van Handenhoven te bewonderen. Ook de andere finalisten Sarah Cain, Annelies Cappaert, Maarten Cov, Laura D'Heedene, Born Meirlaen, Laura Ramaekers, en Janina Van Caneghem worden weer opgevist om hun zangtalent te tonen. Idool 2004 was vanaf eind augustus weer het kijkcijferkanon van VTM. Juryleden Nina De Man, Jan Leyers, Jean Blaute en Bart Brusseleers hadden weerom de taak 5.500 al dan niet gouden stemmetjes te wikken en te wegen. Uiteindelijk werd Joeri Fransen uit Herentals het Idool 2004. Hij sleepte zo een contract bij platenfirma Sony/BMG in de wacht.

Zijn single 'Ya 'bout to Find Out' was na twee dagen meteen goed voor goud. Eind maart wordt zijn debuutalbum in de winkels verwacht. Naast Joeri kreeg ook Sandrine Van Handenhoven een platencontract aangeboden. Kaarten en praktische informatie op www.sportpaleis.be.
Nu in het nieuws