Romario ontkent dat hij stopt met voetballen

Print
De Braziliaanse aanvaller Romario heeft woensdag ontkend dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière, in tegenstelling tot wat hij dinsdag had verkondigd in de krant O Globo.
"Ik heb enkel gezegd dat ik niet veel zin had om verder te voetballen en dat ik de kwestie aan het bekijken was. Dat betekent niet dat ik ga stoppen. Ik wil dat het goed en klaar duidelijk is dat ik niet ga stoppen. Romario zal nog enkele maanden te zien zijn als voetballer", aldus de voormalige Barcelona-ster.

Romario begrijpt niet hoe de journalist zijn woorden verkeerd zou kunnen begrepen hebben. "Ik begrijp niet wat hij gepubliceerd heeft. We hebben een heel korte conversatie gehad van nog geen minuut. Ik weet niet hoe hij al die dingen uit zo'n kort gesprek heeft kunnen halen".

Romario voegde er aan toe dat hij er aan denkt om met Vasco da Gama het kampioenschap van Rio te spelen, dat in januari begint, maar dat het ook zou kunnen dat hij naar een andere club trekt. Drie clubs zouden geïnteresseerd zijn, waaronder een uit de Verenigde Staten.

.

Nu in het nieuws