Ravels dient geen klacht in tegen AWV

Print
De heraanleg van stoepen op de Tilburgseweg in Poppel kostte de gemeente Ravels ruim 9.000 euro meer dan geraamd omdat de Vlaamse wegbeheerder AWV vergeten was boordstenen te bestellen. Ravels dient geen klacht in om ander gepland werk niet ongedaan te maken.
BR> Bij de heraanleg van de stoepen op de gewestweg Tilburgseweg in Poppel merkte de aannemer dat hij geen boordstenen had om de betonstraatstenen vast te leggen. Dat euvel zette hij recht, maar het kostte de gemeente wel zo’n 9.000 euro extra. Nochtans was de Administratie Wegen en Verkeer (AWV) van het Vlaams Gewest de opdrachtgever.
”Een klacht indienen tegen die zaken vinden we niet opportuun”, zegt schepen van Openbare Werken Jos Coppens (CD&V). “We hadden het zelf ook moeten opmerken. Bovendien willen we de geplande heraanleg van het fietspad op Klein Ravels niet in het gedrang brengen.”
Die operatie is ook een samenwerking tussen de AWV en de gemeente en vindt normaal volgend jaar plaats. Het werk is intussen al aanbesteed en toegewezen aan een aannemer.

.

Nu in het nieuws