Op- en afritten Antwerpse Ring deze week opnieuw open

In Borgerhout zullen de afrit komende van Nederland en de oprit richting Gent op donderdag 4 november voor de avondspits opnieuw toegankelijk zijn voor het verkeer.

Belga

Daags nadien wordt ook de op- en afrit in Deurne opnieuw in gebruik genomen. Daarmee zijn alle op- en afritten langs de Antwerpse Ring weer open, zo meldt Nick Orbaen van de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel dinsdag.

Tegelijkertijd met de opening van de op- en afrit in Borgerhout, zal de afrit naar de Singel, die gecreëerd was met het oog op het verkeer komende van de E34/E313, opnieuw gesloten worden. Dat verkeer kan via de afrit Borgerhout de snelweg verlaten en zo naar het kruispunt Singel-Turnhoutsebaan rijden, waar alle bewegingen weer mogelijk zijn.

Wanneer vrijdag de laatste op- en afrit, Deurne/Sportpaleis, weer opengaat is de verkeerssituatie, zoals die voor de werken aan de Antwerpse Ring was, hersteld. Om verwarring te voorkomen en de verkeersveiligheid te verhogen wordt de signalisatie pas aangepast als alles weer open is.