Madonna redt wijngaard van haar vader

Madonna heeft de wijngaard van haar vader van de ondergang gered. De 45-jarige Amerikaanse popster pompte 750.000 euro in de wijnhandel op het schiereiland Leelanau in Michigan omdat de zaak failliet dreigde te gaan. Dat meldt de Britse krant The Sun vrijdag.

Belga

De zaken gingen de laatste tijd zo slecht dat voor de 73-jarige Tony Ciccone het faillissement dreigde. Aanvankelijk weigerde de man geld van zijn dochter, geboren als Louise Veronica Ciccone, aan te nemen. De verhouding van Madonna met haar vader zou nooit echt hartelijk zijn geweest.

Uiteindelijk kwamen vader en dochter Ciccone toch tot een overeenkomst die de wijngaard van de ondergang redde. Madonna kreeg het voor elkaar dat ze hoofdaandeelhouder in het bedrijf werd.

Nadat haar man Guy Ritchie op haar inpraatte, schonk ze haar vader 750.000 euro. Ritchie, de filmregisseur van onder meer Snatch, kreeg de voorbije jaren met kerstmis telkens wijn uit de kelders van zijn schoonvader en wou voor geen geld ter wereld dat de man zijn zaak verloren zou zien gaan.