"Oude, dikke" George Michael sluit kritische chatroom

Print
Popzanger George Michael hoopte waarschijnlijk op lofbetuigingen van zijn fans toen hij een chatroom op zijn website opende. Maar de bezoekers van de chatroom klaagden alleen maar dat de 41-jarige zanger er oud en dik uitziet en dat zijn muziek tegenwoordig niet meer is wat het geweest was.
 
De zanger heeft om die reden donderdag aangekondigd dat hij de chatroom opdoekt. In een boodschap op de website, zegt Michael dat de negativiteit slecht is voor hem, voor zijn fans en voor zijn muziek. "Er zijn genoeg plaatsen waar je kan lezen hoe mensen elkaar afbranden, maar dat was niet mijn bedoeling toen ik het forum opende. Diegenen onder jullie die het werk van de media willen voortzetten, zullen dat ergens anders moeten doen, veronderstel ik. Sorry jongens, maar zo gaat dat nu eenmaal. Peace and Love... or nothing at all", zo luidde de boodschap.
 
Meteen nadat het bericht was verschenen, kwamen er tientallen reacties van fans die hem vroegen om zijn besluit te herzien. Anderen vonden de beslissing oneerlijk en noemden de zanger een controlefreak.

.

Nu in het nieuws