Streisand en Diamond slaan handen in elkaar voor John Kerry

Print
Dat president George W. Bush niet echt een gevoelige snaar raakt bij het artistieke heir in de VS, is een publiek geheim. Sommige sterren gaan iets verder. Zo zullen Barbra Streisand en Neil Diamond op 7 juni in Los Angeles voor het eerst in 24 jaar opnieuw samen op het podium staan om openlijk hun steun te betuigen aan John Kerry, de Democratische uitdager van Bush.
Volgens het muziektijdschrift Rolling Stone zijn ook andere sterren bereid om begin juni op de barricaden te kruipen voor de Vietnamveteraan. Namen die worden geciteerd, zijn onder andere Jon Bon Jovi, Wyclef Jean en James Taylor, countrylegende Willie Nelson, en actrice Whoopi Goldberg.

De opbrengst van het concert komt integraal ten goede van de verkiezingscampagne van John Kerry. Er zijn ook plannen om de show onder de noemer 'A change is going to come' op 10 juni in New York te herhalen. Volgens de uitgever van Rolling Stone groeit de bereidheid onder de Amerikaanse artiesten om Kerry openlijk een steuntje in de rug te geven.
Nu in het nieuws