Studente verkracht in haar kamer in Leuven

Print
In een studentenresidentie in de Maria Van Belstraat in Leuven werd maandagnacht een 20-jarige studente bedreigd en verkracht. De dader is spoorloos. Dat heeft het Leuvense parket donderdag bekendgemaakt. De Leuvense onderzoeksrechter doet een oproep aan getuigen.
Het slachtoffer was rond middernacht te voet aangekomen op haar kot na een avondje stappen in bar Del Sol op de hoek van de Schapenstraat met de St.Begaberg. Rond 0.30 uur stond de dader in haar kamer. Hij bedreigde het meisje met een mes, waarna hij haar kleding stuktrok, haar verkrachtte en het gebouw verliet.
De onderzoeksrechter vraagt mogelijke getuigen die maandagnacht in de buurt waren en een verdachte opmerkten tussen 23.30 en 1.30 uur de Leuvense politie (016/21.06.10) te contacteren. De dader is tussen 25 en 30 jaar oud en droeg op het ogenblik van de feiten een zwarte jeansbroek, een grijze pull, een donkere bruin-bordeauxachtige pet en grijze fleece-handschoenen. Ook slachtoffers van een gelijkaardig feit die vroeger geen aangifte deden kunnen terecht op dit nummer.
Nu in het nieuws