"Dutroux kan ontzettend lief zijn"

Print
De eerste vrouw van Marc Dutroux beschreef haar ex-echtgenoot, met wie ze twee kinderen heeft, woensdagnamiddag als gewelddadig, egocentrisch, wisspelturig en een manipulator.
 
F. D. huwde in 1976 op de dag van haar 18de verjaardag. "Toen ik zes maanden zwanger was van ons eerste kind begon hij me te slaan", legde ze voor het hof uit. Marc Dutroux ontmoette ook na zijn huwelijk regelmatige andere vrouwen en beloofde één van hen zelfs met haar te zullen trouwen.
 
De ex-vrouw van Marc Dutroux stelde dat hij zich geenszins om zijn kinderen bekommerde en dat hij er zich tegen verzette dat ze een cadeau zouden krijgen van de sint. Bovendien beval hij hen in een andere kamer van het huis te gaan wanneer hij televisie keek.
 
Bij de echtscheiding aanvaardde de vrouw, uit angst, dat hij het hoederecht kreeg over de kinderen. "Hij eiste dit op omdat het hem geld opbracht. Hij heeft zich echter nooit om de kinderen bekommerd", verduidelijkte ze.
 
Voorts legde F. D. uit dat Marc Dutroux vaak comedie speelde. Ook herinnerde ze zich dat Marc Dutroux met haar en Michelle Martin een driehoeksverhouding wilde. De vrouw gaf toe lange tijd te zijn gevallen voor de charme van Marc Dutroux. "Ook al sloeg hij me, hield ik van mijn man. Ook Michelle Martin viel daarvoor want Marc Dutroux kan ontzettend lief zijn. "
Nu in het nieuws