Automobilist slaat vrouw gebroken neus na twist over aanrijding kat

Een 42-jarige automobiliste uit Deurne heeft zondagmorgen een gebroken neus opgelopen toen ze met een andere chauffeur ruzie had nadat die een kat had aangereden. De dame zal vijf dagen werkonbekwaam zijn. De 39-jarige man uit Borgerhout werd ter beschikking gesteld van het Antwerpse gerecht, zo meldt de lokale politie van Antwerpen zondag.

Belga

Het incident deed zich zondag voor om 01.20 uur aan de Alfons Schneiderlaan in Deurne. Een 42-jarige dame en haar 21-jarige zoon zagen hoe een bestuurder van een personenwagen een kat aanreed en vervolgend verder reed.

De dame wilde de chauffeur niet laten ontkomen en knipperde met de lichten van haar wagen. De chauffeur stopte en stapte vervolgens uit. Toen de dame hem attent maakte op de aanrijding, ontstond er een fikse twist.

De chauffeur deelde enkele slagen uit aan de 21-jarige zoon en gaf de 42-jarige dame een kopstoot. De vrouw, die ernstig bloedde in het aangezicht, werd overgebracht naar het Middelaresziekenhuis waar een gebroken neus werd vastgesteld. Haar zoon raakte lichtgewond.