Justin Timberlake geeft 1 miljoen pond uit in Harrod's

Print
Amerikaans tieneridool Justin Timberlake (22) heeft in het Britse grootwarenhuis Harrod's meer dan een miljoen pond (1,4 miljoen euro) uitgegeven. "Hij kwam hier toe met 70 à 80 mensen", aldus maandag een woordvoerder van het grootwarenhuis van Mohammed Fayed. Opdat de popster ongestoord zijn inkopen zou kunnen doen, opende het warenhuis uit de tijd van koningin Victoria voor de gelegeheid exclusief de deuren in het midden van de nacht. Justin en zijn kooplustige Amerikaanse vrienden konden van 23 uur tot 3.30 uur rustig en naar hartelust winkelen.
Hoeveel de ster en zijn kompanen hebben uitgegeven, wilde Harrod's niet kwijt, maar volgens kranten en televisie zou het gaan om ongeveer een miljoen Britse pond. De ex van Britney Spears kocht onder meer sieraden, designerkleding, computeronderdelen en hightech-speelgoed. Voor het transport van de kostelijke aankopen had Timberlake twee bussen gehuurd.

"Het is erg ongewoon dat iemand 's nachts bij ons mag winkelen", aldus de woordvoerder "Het gebeurt maar eens om de twee jaar." Onder meer prinses Diana viel vroeger die eer te beurt.

.

Nu in het nieuws