Vrouwenlijk gevonden in regio Aarlen - één verdachte opgepakt

Print
De federale politiedienst van Aarlen heeft zondagmiddag in de regio van Aarlen het lijk van een vrouw gevonden. Dat heeft het parket van Aarlen meegedeeld. De ordediensten hadden zaterdag reeds, na een grootschalige klopjacht, een verdachte opgepakt die in verband wordt gebracht met de zaak.
Zaterdagmiddag schoot een landbouwer op een landweg in Viville in de provincie Luxemburg een autobestuurder te hulp wiens wagen was vastgeraakt in de modder. Op de achterbank van de auto zag de man het lijk van een vrouw liggen. De bestuurder sloeg op de vlucht en de landbouwer verwittigde meteen de ordediensten. Na een grootschalige klopjacht met behulp van wegblokkades en helikopters werd de verdachte onderschept. Het lijk was evenwel verdwenen. Het werd pas zondagmiddag teruggevonden op een site in de buurt van Aarlen.

De verdachte ontkende elke betrokkenheid bij de verdwijning van het slachtoffer, die woonachtig was in Aarlen. Het staat intussen vast dat verdachte en slachtoffer elkaar kenden. Over de omstandigheden van het overlijden heeft het parket van Aarlen nog geen mededelingen gedaan.

.

Nu in het nieuws