Trond Sollied: "Risico’s genomen"

Print
“Op het einde van de wedstrijd hebben we risico’s genomen daarvoor zijn we beloond. Ik bracht Lange in en we gingen met vier aanvallers spelen,” aldus Trond Sollied.
 
“Er hadden nog drie punten ingezeten, als Sandy Martens in de laatste minuut had gescoord. Misschien had hij de bal toch beter aan Gert Verheyen gegeven. Ik ben tevreden met dat punt, daarvoor kwamen we.”
 
“Voor de rust speelden we beter.Vergeet niet dat Celta de Vigo thuis speelde. Het is normaal dat ze het ons moeilijk maakten in de tweede helft.We zijn erin blijven geloven, nu hebben we nog alle kansen om ons te kwalificeren voor de tweede ronde.”
 
Dany Verlinden ontpopte zich opnieuw tot de echte held van Club Brugge. Tot drie keer toe hield hij Celta de Vigo van een tweede goal met echte supersaves.
 
“Dat doet er niet toe. Daarom sta ik in de goal. Dat gelijkspel, dat is belangrijk. Nochtans hadden we de eerste helft de kansen om de match te winnen, maar we misten. Dan weet je dat het moeilijk wordt om nog iets uit de brand te slepen. Na de goal van Mostovoi dacht ik dat het weer mis zou lopen. Gelukkig konden we in extremis nog gelijk maken. 1-1 in plaats van 1-0, dat is een wereld van verschil. Zo was er toch nog euforie in de kleedkamer. We zaten in de hoek waar de klappen vielen, we zijn er nu even uit geraakt. We moeten nu voor die tweede plaats gaan.”
Nu in het nieuws